Bağlantıları Paylaşırken Tiktok'un Hesabınızı Önermesini Nasıl Önlersiniz?

Melek Numaranızı Öğrenin

  Bağlantı paylaşırken Tiktok'un hesabınızı önermesini nasıl önleyebilirsiniz?

Bazen Tiktok'u kullanmak ve izleyici kitlenizi artırmak oldukça eğlenceli bir iş olabilir. Ancak herkes Tiktok ve Tiktok profillerine göre takipçi veya izleyici tabanını artırmak istemez. Üstelik Tiktok'ta basit bir paylaşım ilişkisine sahip olmak isteyebilirsiniz, hepsi bu. Bu nedenle, Tiktok'ta bir Tiktok video bağlantısını paylaştığınız kullanıcıya profilinizi öneren özellikten bıktıysanız, işte bağlantı paylaşırken Tiktok'un hesabınızı önermesini nasıl önleyeceğiniz aşağıda açıklanmıştır.



Gizlilik ayarlarından bağlantı paylaşırken Tiktok'un hesabınızı önermesini doğrudan sağlayabilirsiniz. Tiktok> Profili Aç> Ayarlara ve gizliliğe git> Gizliliğe eriş> Hesabınızı başkalarına önerin üzerine dokunun> Size bağlantı açan veya size bağlantı gönderen kişileri kapatın.

İçindekiler

Tiktok Hesaplarının Başkalarına Paylaşılmasına Neden İzin Vermelisiniz?

Tiktok tarafından önerildiğinde başkalarının hesabınızı görmesini istemeyebilirsiniz. Ancak bu özelliğin bazı Tiktok kullanıcıları için epeyce faydaları olabilir. Tiktok'ta daha fazla beğeni ve görüntüleme almakla ilgilenen bir kullanıcıysanız, bu sizin için olabilir. Ancak, Tiktok'un hesabınızı başkalarıyla paylaşma seçeneğine izin vermenin neden iyi bir fikir olduğuna dair olası yararlı nedenlerin bir listesi burada.

  • Profiliniz diğer kullanıcılara önerildiğinde daha geniş bir izleyici kitlesi elde etme şansınız var.
  • Herkese açık tutulursa Tiktok videolarınızda daha fazla beğeni ve görüntüleme alabilirsiniz.
  • Daha fazla popülerlik kazanmanın bir başka yolu da Tiktok videolarınızı Tiktok'taki Sizin İçin sayfasından alma seçeneğidir. Bu, kullanıcıların kitle tabanlarını artırmaları için eşit derecede faydalıdır.

Bağlantıları Paylaşırken Tiktok'un Hesabınızı Önermesini Nasıl Önlersiniz?

Dolayısıyla, bağlantı paylaşırken Tiktok'un hesabınızı önermesini kesinlikle önlemek istediğinizden eminseniz, bu özelliği devre dışı bırakma seçeneği her zaman oradadır. Ayrıca, adımlar hem bir Android cihaz hem de bir iOS cihazı için oldukça basit ve aynıdır. Her iki durumda da, aşağıda sizin için belirlediğimiz adımları izleyin.

Adım 1: Cihazınızda Tiktok Uygulamasını Açın

İlk olarak, üzerine dokunarak cihazınızda Tiktok uygulamasını başlatın. Daha sonra giriş bilgilerinizi kullanarak TikTok hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Adım 2: Tiktok Profilinize gidin

TikTok'taki mesajları sil TikTok'taki mesajları sil

Ana ekranınızda, Tiktok'taki profilinize ulaşmak için ekranın sağ alt köşesindeki profil simgesine dokunun.

Adım 3: Üç Satır Simgesine dokunun

Profilinizde, ekranınızın sağ üst köşesindeki üç satırlık hamburger simgesine dokunun.

evdeki örümceklerin manevi anlamı

4. Adım: Ayarlar ve Gizlilik'i seçin

Tiktok'taki ayarlarınıza ve gizlilik sayfanıza ulaşmak için ekranınızın alt kısmındaki açılır pencereden ayarlar ve gizlilik seçeneğini seçin.

Adım 5: Gizliliğe Gidin

Açılan listede gizlilik ayarlarınıza ulaşmak için gizlilik seçeneğini seçin.

6. Adım: 'Hesabınızı Başkalarına Önerme' Seçeneğini Belirleyin

Oradan, 'hesabınızı başkalarına önerin' seçeneğini seçin ve hangi seçeneği açık veya kapalı tutmak istediğinize dair daha fazla seçeneğin bir listesini alırsınız.

7. Adım: 'Size Bağlantı Açan veya Size Bağlantı Gönderen Kişiler'i Devre Dışı Bırakın

Ardından, 'size bağlantı açan veya size bağlantı gönderen kişiler' seçeneğini değiştirin. Bu, bağlantı gönderdiğiniz kimsenin kullanıcı adınızı görememesini veya onlarla paylaştığınız Tiktok bağlantısından profilinize ulaşamamasını sağlar.

Tiktok'un Hesabınızı Başkalarına Önermesini Nasıl Önlersiniz?

Tiktok'un hesabınızı başkalarına önerme şeklinden de rahatsızsanız, o zaman şunları da yapabilirsiniz: Tiktok'un hesabınızı diğer kullanıcılara önermesini durdurun . Bunun için aşağıdaki adımları izleyin.

1. Adım: Cihazınızda TikTok Uygulamasını Başlatın

İlk olarak, üzerine dokunarak cihazınızda Tiktok uygulamasını başlatın. Daha sonra giriş bilgilerinizi kullanarak TikTok hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

2. Adım: Profil Sayfasına Git

Ve ana ekranınızın sağ alt köşesindeki 'Ben' simgesine dokunarak profil sayfanıza gidin.

Adım 3: Üç Nokta Menüsüne Tıklayın

Ardından Tiktok uygulamanızda profil sayfasının sağ üst köşesindeki hamburger simgesine tıklayabilirsiniz.

4. Adım: 'Ayarlar ve Gizlilik'i seçin

'Ayarlar ve gizlilik'i seçtikten sonra, 'Gizlilik' seçeneğine dokunabilirsiniz.

Adım 5: Hesabınızı Başkalarına Önermeyi Devre Dışı Bırakın

'Keşfedilebilirlik' altında 'Hesabınızı başkalarına öner'i seçebilirsiniz.

Rüyada ölmüş dede görmek

6. Adım: Hesabınızı Başkalarına Önermeyi Kapatın

Daha sonra hesabınızı başkalarına önermek için seçenekleri kapatabilirsiniz. Tüm seçeneklerden kapatmak istediklerinizi seçin. Değilse, seçenekleri olduğu gibi bırakabilirsiniz ve Tiktok hesabınızı başkalarına önermeye devam edecektir.

Tiktok'ta Gizlilik Ayarı Altındaki Özellikler

Tiktok'ta gizliliğinizi korumak için Tiktok'ta kontrol edebileceğiniz bir dizi gizlilik ayarı vardır. Aşağıdaki listenin önündeki gizlilik ayarlarını kontrol edebilir ve bu gizlilik ayarlarını korumaya yönelik adımları bulmak için bağlantıyı takip edebilirsiniz.

  • Aile eşleştirme
  • Dijital Refah
  • Tiktok Hesabınızı Gizli Yapın
  • Tiktok Videolarınızdaki Yorumları Yönetin
  • Tiktok Videolarınızdaki/Canlı Yorumları Filtreleyin
  • Tiktok'ta Size DM Gönderebilecek Kullanıcıları Seçin
  • Tiktok Uygulamasında Karşılaştığınız Sorunları Bildirin

Tiktok'ta Hesap Sağlığını Koruyun

Tiktok deneyiminizin güvenli ve iyi olmasını sağlamanın en iyi yollarından biri, Tiktok'ta hesabınızın iyi durumda olmasını sağlamaktır. Dijital refah adımlarını uyguladığınızda, tüm gün sadece Tiktok'u kullanarak harcadığınız ekran süresinden tasarruf etmiş olacaksınız. Yani, bu özelliği denemek istiyorsanız, takip edin Tiktok'ta dijital refahı sağlamak için makale Tiktok güvenliği konusunda adım adım bir süreç için.

Tiktok'ta Paylaşım Ayarları Nasıl Değiştirilir

Tiktok'ta paylaşım ayarlarını değiştirmek istiyorsanız, bu da mümkün. Unutulmaması gereken en önemli şey, ilk etapta hesabınızın herkese açık olmasına rağmen Tiktok hesabınızdaki video paylaşım ayarında değişiklik yapabileceğinizdir. Bunun için sırasıyla iOS veya Android cihazınızda aşağıdaki adımları izleyin.

Halihazırda var olan bir videonun video ayarlarını değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki adımları seçin.

1. Adım: Profilde Videoyu Açın

Öncelikle Tiktok uygulamasını açın ve ekranın sağ alt köşesinden profilinize gidin. Daha sonra paylaşım ayarlarını değiştirmek istediğiniz videoyu profilinizden açabilirsiniz.

Adım 2: Üç Nokta Simgesine dokunun

Video oynamaya başladığında, ekranın sağ tarafındaki üç nokta simgesine dokunun.

3. Adım: Gizliliğe Git

Ardından, değişiklik yapmak istediğiniz videonun gizlilik ayarlarına gidebilirsiniz.

4. Adım: Bu Videoyu Kimler İzleyebilir?

Son olarak, 'bu videoyu kimler görüntüleyebilir' seçeneğini seçin.

Adım 5: Video İçin Ayarları Yönetin

Yeni sekmeye geldiğinizde, herkese açık bir Tiktok hesabınız olsa bile, belirli videonun gizlilik ayarlarını yönetmek için yapmanız gereken çeşitli değişikliklere dokunun.

rüyada sembolizm taşımak

Sıkça Sorulan Sorular

Diğer kullanıcılarla bağlantı paylaşırken Tiktok'un hesabınızı önermesini nasıl engelleyeceğiniz konusunda sık sorulan bazı soruları burada bulabilirsiniz.

Tiktok'ta Paylaş Butonu Nerede

Tiktok kullanıcısıysanız ve hesabınızdaki içeriği paylaşmaya çalışıyorsanız, paylaş düğmesini arıyor olabilirsiniz. Ancak sağ oklu paylaş butonu sadece Tiktok'ta başka birinin videosunun içeriğini paylaşmaya çalıştığınızda görünüyor. Kendi videonuz için paylaş butonunun olduğu yerdeki üç nokta simgesine gitmeniz gerekiyor. Orada, Tiktok hesabınızdaki içeriği bağlantı ve doğrudan paylaşım yoluyla diğer kullanıcılarla paylaşma seçeneğini göreceksiniz.

Yanlışlıkla Tiktok Paylaşıldı

Ne yazık ki, Tiktok direkt mesajlarınızdaki mesajı gönderemezsiniz. Bu sorgu defalarca soruldu ve ne yazık ki, mesajı silerseniz, diğer kişi tarafından değil, yalnızca metnin sizin tarafınızdan silinir, bu yüzden zaman ayırmaya değmez.

Çözüm

Sonuç olarak, ayarların yerinde olduğundan emin olarak bağlantı paylaşırken Tiktok'un hesabınızı önermesini kolayca engelleyebilirsiniz. Ayrıca, Tiktok uygulamasında hesabınızı diğer kullanıcılarla paylaşma özelliğini Tiktok'un da devre dışı bıraktığından emin olabilirsiniz.

Melek Numaranızı Öğrenin